BT Restaurant Demo - шаблон joomla Создание сайтов
d693d5a5dc604ecb1bc228e31c5d804f.jpg
Carpaccio

Het gerecht carpaccio werd voor het eerst geserveerd in 1950. Bar-eigenaar Giuseppi Cipriani bedacht het gerecht op verzoek van een van zijn vaste gasten en vernoemde het gerecht naar de schilder Vittore Carpaccio, waar op dat moment een tentoonstelling van was in Venetië.

Voorgerechten - carpaccio

Runderhaas met groene pesto  
Runderhaas  met pittige sambal mayonaise nieuw!
Entrecote met honing mosterd mayonaise  
Entrecote met truffelmayonaise Aanrader!
Rib-eye met framboos balsamico dressing  
Vitello tonato met tonijnmayonaise  
Bieten  met een honingmosterd mayonaise (V)  
Klein heerlijk proeven   €6,00
Groot onze normale maat    €10,00
Geweldig grote trek of romantisch samen    €23,00
Combineer uw favoriete smaken voor € 1 extra.
Duo Carpaccio = 2 smaken, Trio Carpaccio = 3 smaken.
 Uw carpaccio wordt geserveerd met vers afgebakken
Italiaans brood, huisgemaakte aioli, roomboter en olijfolie.