BT Restaurant Demo - шаблон joomla Создание сайтов
d693d5a5dc604ecb1bc228e31c5d804f.jpg
Hoofdgerechten

Hoofdgerecht

Ravioli
van bospaddenstoelen met een saus van blauwe kaas (V)
  €15,00
Varkenshaas
geserveerd met een romige champignonsaus
  €17,00
Varkenshaas saté
geserveerd met een huisgemaakte satésaus
  €18,00
Spare-Ribs
volgens eigen recept, met naar keuze zoete of pittige marinade
  €18,00
Zeebaars
bereid in de pan, op de huid gebakken
  €18,00
Beenhammetje
Uit de oven met een sinaasappel peper saus
  €18,00
sliptong
2 sliptongetjes, gebakken in roomboter
  €19.00
Zeetong(±500 gr)
noordzee tong in de roomboter gebakken (beperkt beschikbaar)
  €36.00
Hamburger
rood’s bistro burger keuze uit normaal of pittig
  €13,00
     
Uw hoofdgerecht serveren wij met Vlaamse frites en een frisse salade.